Eco Plaza

 

ECO PLAZA IN OLD SCHOOL

Kom op 14, 15, 19, 20 of 21 april 2018 naar Old School Amsterdam en laat u informeren over het nieuwe bouwproject Eco Plaza, een fantastisch nieuw ecologisch dorp op de Zuidas. U ontdekt waar u kan wonen, winkelen, sporten, uitgaan, ondernemen, leren en de natuur kunt ervaren. Op deze informatiemarkt krijgt u antwoord op al uw vragen. Naast de projectontwikkelaars, zijn ook de architect en een vertegenwoordiger van de Europese Commissie aanwezig om u te woord te staan. Uw mening is belangrijk!

ECO PLAZA IS DE NIEUWE THEATRALE BELEVENIS VAN HOOSH I.S.M. IRIS van peppen | co

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
          

CREDITS

Spel: Jules Scheltes, Ninet Kaijser, Susanne van der Werf, Eva de Jong, Brigitte van den Berg, Louise Vierstraete, Maartje Visser, René Luiten, René Akkermans, Mrythe Krom, Karlijn van der Hoeven, Bouke Krom, Gerda Greeven, Marije de Vries
Kinderen: Resa, Brecht, Mante, Morris, Josefien, Noa, Lies, Merijn
Tekst: Oscar van Woensel
Film: Jordi Wijnalda
Vlogs: Rosanne Alderliefste
Vormgeving: Fransje Christiaans en Pépé Heijenberg
Regie-assistentie: Sanne van Aalderen
Regie: Lorentine van Tijn, René Luiten
De voorstelling ‘Nucleus’ van Iris van Peppen | Co is in de voorstelling ‘Eco Plaza, a better world’ geïntegreerd.
Dans: Kim Hoogterp
Live Electronics: Marc Nukoop
www.irisvanpeppen.com
Instagram: iris_van_peppen_co

 

Eco Plaza in de Metaalkathedraal

Op zondag 21 oktober 2018 om 13:30 uur speelt Hoosh in de Metaal Kathedraal in Utrecht de voorstelling Eco Plaza, a better world.

Kom naar de Metaal Kathedraal en laat u informeren over het nieuwe bouwproject Eco Plaza, een fantastisch nieuw ecologisch dorp in Rijnvliet Leidsche Rijn. U ontdekt waar u kan wonen, winkelen, sporten, uitgaan, ondernemen, leren en de natuur kunt ervaren. Op deze informatiebijeenkomst krijgt u antwoord op al uw vragen. Naast de projectontwikkelaars, zijn ook de architect en een vertegenwoordiger van de Europese Commissie aanwezig om u te woord te staan. Uw mening is belangrijk!
Op maandag 22 oktober 2018 wordt de voorstelling speciaal gespeeld voor ondernemers. Wilt u met groen initiatief ook de wereld beter maken, dan vormt deze voorstelling een goed uitje voor u en uw collega’s. De voorstelling gaat over de relatie tussen het menselijk ego, de economie en ecologie. Vooraf aan de voorstelling wordt u een ontbijt aangeboden om samen de dag te beginnen en op een ongedwongen manier met elkaar van gedachten te wisselen. Heeft u interesse, neem dan contact op met lorentine@hoosheducatie.nl

ECO PLAZA IS DE NIEUWE THEATRALE BELEVENIS VAN HOOSH I.S.M. DE METAAL KATHEDRAAL EN THEATERGROEP ROEREND GOED

RESERVEREN VIA www.metaalkathedraal.nl