Eco Plaza Metaal Kathedraal

A Better World

Op zondag 21 oktober 2018 om 13:30 uur speelt Hoosh in de Metaal Kathedraal in Utrecht de voorstelling Eco Plaza, a better world.

Kom naar de Metaal Kathedraal en laat u informeren over het nieuwe bouwproject Eco Plaza, een fantastisch nieuw ecologisch dorp in Rijnvliet Leidsche Rijn. U ontdekt waar u kan wonen, winkelen, sporten, uitgaan, ondernemen, leren en de natuur kunt ervaren. Op deze informatiebijeenkomst krijgt u antwoord op al uw vragen. Naast de projectontwikkelaars, zijn ook de architect en een vertegenwoordiger van de Europese Commissie aanwezig om u te woord te staan. Uw mening is belangrijk!
Op maandag 22 oktober 2018 wordt de voorstelling speciaal gespeeld voor ondernemers. Wilt u met groen initiatief ook de wereld beter maken, dan vormt deze voorstelling een goed uitje voor u en uw collega’s. De voorstelling gaat over de relatie tussen het menselijk ego, de economie en ecologie. Vooraf aan de voorstelling wordt u een ontbijt aangeboden om samen de dag te beginnen en op een ongedwongen manier met elkaar van gedachten te wisselen. Heeft u interesse, neem dan contact op met lorentine@hoosheducatie.nl

ECO PLAZA IS DE NIEUWE THEATRALE BELEVENIS VAN HOOSH I.S.M. DE METAAL KATHEDRAAL EN THEATERGROEP ROEREND GOED

RESERVEREN VIA www.metaalkathedraal.nl